fbpx

DA LI ZNAŠ KAKO SE PRAVILNO SKIDA GEL LAK?

Kako da skinem LMM gel lak?

Gel lak se razlikuje od običnog laka po tome što mora duže biti natopljen. Le Mini Macaron nudi niz proizvoda koji olakšavaju uklanjanje gel laka ili bilo koje druge vrste laka za nokte.

Uputstvo za uklanjanje gel laka:

1. Priprema nokta:
– Isturpijajte površinu gela sa nokta. Ovo će ukloniti gornji sloj gel laka koji je najčvršći i omogućiti da jastučić za uklanjanje djeluje još bolje. Za nježnije turpijanje preporučujemo našu blok turpiju. Pazite da ne turpijate do prirodnog nokta, samo skinite površinski sloj laka.

2. Natapanje:
– Otvorite jastučić za uklanjanje laka i umetnite prst tako da pamučna podloga bude preko nokta. Aceton iz pamučnog jastučića će natopiti gel lak. Omotajte paketić oko prsta i zatvorite ga naljepnicom kako bi bio hermetički zatvoren. Sačekajte 15 minuta.

3. Uklanjanje laka:
– Uklonite paketić. Gel lak će izgledati ispucano. Koristite naš alat za uklanjanje laka ili štapić za zanoktice koji dobijate uz svaki LMM komplet da biste ostrugali lak.

4. Nakon uklanjanja:
– Operite ruke kako biste uklonili ostatke. Ako su vam zanoktice suhe, koristite malo kreme za ruke da ih hidrirate.

Uz ove korake, uklanjanje gel laka će biti jednostavno i efikasno, a vaši nokti će ostati zdravi i njegovani

Sada kada ste upoznati s postupkom skidanja LMM gel laka, možete lako održavati svoje nokte. Pravilnim uklanjanjem gel laka, vaši nokti će ostati zdravi i lijepi. LMM proizvodi za uklanjanje gel laka dostupni su u svim DM poslovnicama i na web stranici www.drogerija.ba uz  – 10% popusta na prvu narudžbu LMM proizvoda.

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

en_USEnglish