Dostupnost zaliha na web shopu trenutno ne odražava dostupnost na Drogerija maloprodajnim lokacijama. Da li je proizvod dostupan možete saznati kontaktiranjem najbliže trgovine. Također imajte na umu da nismo u mogućnosti prihvatiti telefonske narudžbe za dostavu/pošiljku iz trgovina.

Da bismo bili Vama na usluzi, Drogerija će početi obradu Vaše narudžbe odmah nakon što je pošaljete, a mi ne možemo promijeniti ili otkazati narudžbu nakon što je poslatna. Ako postoji problem sa Vašom narudžbom, odmah nas kontaktirajte putem maila [email protected]

Da, nudimo besplatnu standardnu dostavu za narudžbe iznad 50 KM. Besplatna dostava se zasniva na ukupnoj narudžbi nakon primjene promotivnih popusta i prije troškova dostave, poreza itd.

Možete naučiti sve o našim proizvodima, uključujući potpunu listu sastojaka, na njihovim pojedinačnim stranicama proizvoda. Ako imate bilo kakvih pitanja, pitajte nas na [email protected]

Počevši od 25. godine, ćelijska obnova se usporava i pojavljuju se rani znaci starenja, koji su u početku nevidljivi.

Postoji nekoliko različitih tipova maski koje odgovaraju različitim potrebama kože. Po pravilu, masku možete koristiti 1 do 3 puta sedmično.

Općenito je pravilo da ih koristite sljedećim redoslijedom: sredstvo za čišćenje, losion, serum (ako vaš preporučeni režim uključuje dva seruma, preporučujemo da koristite jedan uveče i jedan ujutro), nakon čega slijedi dnevna hidratantna krema. Međutim, ovaj redoslijed može varirati s određenim specijaliziranim proizvodima.