fbpx

BUDITE NJEŽNI PREMA SVOJOJ KOŽI

Otkrijte savršenu kožu uz Ceramide Skin Barrier Complex liniju za njegu lica

U posljednje vrijeme njega kože sve više zahtijeva njegovanje i pažljivo biranje proizvoda uz pomoć kojih će naša koža izgledati najbolje.

Ceramide Skin Barrier Complex je vaš saveznik za hidrataciju lica, smirenje kože od iritacija i otečenosti. Ova savršena linija proizvoda, bazirana na hijaluronskoj kiselini, zobi i ceramidama koji vole kožu, pomaže u obnavljanju, zadržavanju vlage i jačanju zaštite od “napadača” iz okoline. 

Polazeći od seruma s ceramidom, sredstva za čišćenje, hidratantne kreme i kreme za područje oko očiju, ova linija proizvoda upotpunjuje vašu rutinu njege lica u toku cijelog dana.

Pjena za pranje lica

Naša hidratantna pjena za čišćenje lica gelaste teksture pomaže dubinski očistiti čak i najosjetljiviju kožu. Formulisan je kompleksom od 5 ceramida, hijaluronskom kiselinom koja zadržava vlagu, hidratizirajućim glicerinom i zobi koji umiruje kožu. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, pjena ispire nečistoće i šminku, ostavljajući kožu čistom i hidratiziranom bez isušivanja lica.

Gel krema za lice

Formulirana s našim kompleksom kožne barijere od 5 ceramida, hijaluronskom kiselinom koja zadržava vlagu, hidratantnim vitaminom E i zobom koja umiruje kožu, naša hidratantna krema pomaže u smirivanju i jačanju kožne barijere kako bi se spriječio gubitak vlage. Pružite svojoj koži dodatnu njegu koju zaslužuje! Pogodno za vegane i bez mirisa.

Serum krema za lice

Za sve one koji traže dodatnu njegu i hidrataciju kože lica, serum krema za lice je idealno rješenje. Ovaj proizvod je obogaćen kompleksom 5 ceramida, hijaluronskom kiselinom za zadržavanje vlažnosti, hidratantnim vitaminom E i umirujućom zobi. Serum krema za lice smiruje i jača kožne barijere, sprječava gubitak sjaja i svježine kože lica.

Nanosite svakodnevno za optimalnu hidrataciju, ravnotežu i zdravlje kože. Pružite svojoj koži lica dodatnu njegu koju zaslužuje!

Krema za područje oko očiju

Područje oko očiju zahtijeva posebnu pažnju i njegu, a naša revolucionarna facefacts CERAMIDE krema za područje oko očiju je savršeno rješenje. Ovaj proizvod smanjuje otečenost i tamne krugove, dok istovremeno pruža dubinsku hidrataciju. Sadrži hranljivi kompleks od 5 ceramida, hijaluronsku kiselinu koja zadržava vlagu, umirujuću zob, glicerin i vitamin E. Naša lagana krema pomaže u jačanju barijere kože kako bi zagladila područje ispod očiju. Pružite svojoj koži dodatnu njegu koju zaslužuje i gledajte kako tamni krugovi nestaju u zaborav!

Ceramide Skin Barrier Complex liniju za njegu lica je pogodna za sve tipove kože, uključujući i osjetljivu kožu, bez mirisa je i formulisana bez iritirajućih sastojaka. 

Redovnim primjenjivanjem proizvoda iz Ceramide Skin Barrier Complex linije za njegu lica vaša koža će dobiti sjaj, postati otpornija, hidrirana i vidno zdravija.

Ukoliko tražite proizvode koji bi odgovorili na vaše zahtjeve, onda ste došli na pravo mjesto, a proizvode možete pogledati na sljedećem linku www.drogerija.ba

Ostavi komentar

Your email address will not be published.

en_USEnglish