Uslovi kupovine

NARUČIVANJE

Kupac naručuje proizvod ili proizvode putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu. Sve cijene izražene su u Konvertibilnim markama, s PDV-om. Roba se naručuje elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u korpu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere i potvrdi način plaćanja.
Drogerija.ba garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalnih robnih marki i odgovaraju specifikacijama navedenenim na web shopu/stranici.

DOSTAVA

Usluga isporuke robe je besplatna za sve narudžbe iznad 100,00KM vrijednosti. Za narudžbe do 100,00KM vrijednosti usluga isporuke robe naplaćuje se 5,00KM. Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tokom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti trgovca kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio trgovac ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku. Trgovac se obavezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu kojom se odobrava online transakcija.


NAČIN PLAĆANJA


Plaćanje pouzećem
Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate GOTOVINOM isključivo u konvertibilnim markama prilikom isporuke. Isporuka robe i plaćanje pouzećem važi cijelu BiH. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi primatelj je dužan obavjestiti nas o promjeni adrese. Dostavljač će prije svake isporuke telefonski kontaktirati primatelja radi dogovora o preuzimanju robe.